over mij

May I be Frank?

Wanneer je een hardnekkig communicatieprobleem hebt, heb je een openhartige vormgever en adviseur nodig. Ik heb het over iemand die zich vastbijt in een project en die snapt wat er nodig is om het tot een succes te maken. Iemand die zich vrij voelt om kritisch naar jouw organisatie te kijken.

Ik ben openhartig omdat dit leidt tot het maken van goede keuzes. Dit zorgt weer voor een moeiteloze ervaring voor jouw klant, lezer of bezoeker. Goede visuele communicatie helpt mensen. Mooie bijkomstigheid: met goede communicatie kun je geld verdienen. Ik houd wel van geld verdienen. Jij?

Wanneer je eens nader wil kennismaken, neem dan gerust contact op.

 

“The soul never thinks without an image.” –Aristoteles

 

Werk met mij wanneer je iemand zoekt die:

  • T-Shaped is, met een brede kennis van (marketing)communicatie en design als specialisme
  • 360 graden content bedenkt en maakt, zowel on- als offline
  • Werkt met Adobe Creative Cloud (Photoshop, InDesign, Illustrator), Trello, WordPress, MailChimp
  • De taal spreekt van developers, marketeers en copywriters (en dus termen snapt als: A/B testing, SEO/SEA, conversieoptimalisatie, prototyping, etc.)
  • Veel ervaring heeft in de sectoren onderwijs, sport & recreatie, retail en zorg
  • Organisatiedoelstellingen begrijpt
  • Relevante informatie zoekt, verzamelt en interpreteert. Daardoor op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied en dat van de klant.
  • Kritisch met je meedenkt (dus geen ‘u vraagt, wij draaien’)
  • Beschikt over een netwerk van specialisten zoals online marketeers, copywriters en developers
  • Creatieve uitingen maakt die zorgen voor meer verkopen

 

“Do good work for good people.” – Aaron Draplin

 

Klanten vertellen

Paul van Geldorp

Paul van Geldorp

Eigenaar bij Sayblue / Sayblue

Frank heeft in een korte tijd een aantal concrete ontwerpvoorstellen gedaan. Hij werkt snel en is duidelijk in zijn communicatie. Een paar kleine aanpassingen waren geen probleem. Het belangrijkste is wel het resultaat: ik ben zeer tevreden over de nieuwe huisstijl die hij met Bart Ligthart heeft neergezet.

Jessica Eising-Claij

Jessica Eising-Claij

Coach / Pubercoaching.com

Frank heeft ons verhaal, ambitie en passie voor jongeren, weten te vertalen in een geweldig "merk" voor ons bedrijf Pubercoaching. Met oog voor onze specifieke doelgroep in zowel uitstraling als communicatiestijl. De advisering en begeleiding door Frank tijdens onze samenwerking, heeft gezorgd voor herkenbare, professionele communicatiemiddelen waarnaar wij dagelijks met trots verwijzen.

Klaas Nicolay

Klaas Nicolay

Marketing Strateeg / Klaas Nicolay

Voor mij is Frank meer dan een designer, hij doet net even dat extra stapje wat er al meer dan eens toe heeft geleid dat een concept strakker neergezet wordt, zowel qua design als qua inhoud. Hij houdt van mooi, maar heeft een scherp oog voor wat effectief is. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen weet Frank passend te adviseren over communicatie en vormgeving en kan hij dit altijd goed vertalen naar de juiste boodschap in een mooi design. Ondanks zijn scherpe oog voor details houdt hij goed zicht op de grote lijnen en heeft hij veel gevoel voor strategie en tactiek, wat hem tot een goede en fijne sparringspartner op alle niveau’s maakt.